L’empresa

L’empresa

L’arribada de ciutadans xinesos a Catalunya ha fet que tant xinesos com catalans es trobin amb necessitats lingüístiques i administratives que no sempre estan cobertes per les actuals associacions o entitats governamentals.

Al mateix temps, el creixement ràpid i recent a nivell econòmic de la Xina, amb un PIB que va augmentar gairebé un 8% l’any 2012, ha fet que aquest país hagi deixat de ser la fàbrica del món per a convertir-se, a la vegada, en un dels mercats emergents amb més possibilitats d’èxit de tot el món, en l’actualitat. La necessitat dels empresaris catalans d’exportar els seus productes, o dels ciutadans catalans d’apropar-se d’alguna manera a aquest gran país asiàtic, ha despertat l’interès d’empreses i persones catalanes per conèixer i entendre millor la Xina i la seva gent.

Amb aquest escenari actual com a referència, Baidewei es crea per a fer d’enllaç entre aquests dos països, tenint molt present les dificultats lingüístiques, culturals i burocràtiques que a una empresa o a un particular se li poden presentar en tot procés d’intercanvi i comunicació amb l’altra part.

Així doncs, Baidewei és …

  • Una empresa creada amb l’objectiu de fer d’enllaç entre la Xina i Catalunya a nivell de gestió, de consulta i de serveis tant particulars com empresarials.

  • Una eina de connexió que compta amb els recursos i les persones més adequades per a facilitar tot un ventall de serveis concentrats en una sola plataforma. Una plataforma acurada, fidedigna i constantment actualitzada.

  • Un equip de professionals, tant catalans com xinesos, capacitat i preparat per a oferir solucions personalitzades a les necessitats empresarials, socials o particulars entre dues grans comunitats: la xinesa i la catalana.

A Baidewei, apropem la Xina i Catalunya, difuminem les distàncies i fronteres entre aquests dos països i n’esborrem els obstacles lingüístics, logístics i culturals.